Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

imageimageEfter frukost och gott kaffe blev det sedvanligt ut på hojen för distanspass. Tog endurohojen, känner mig riktigt hemma på den nu och det är jag som bestämmer vart jag och cykeln ska ta vägen. Lite tråkigt om man känner sig som en gäst varje gång man sitter upp i sadeln. Mötte upp Morgan och Allan från Smack och sen har det blivit drygt 4 timmar kul cykling, såklart en del grusvägar men mycket gick på roliga stigar. Bra teknikträning men det tar gott på kroppen, hela kroppen! Men det är så mycket roligare än att bara mata grusvägar, ibland kan det vara skönt men inget slår en stig som lutar lätt utför, man kommer och har farten med sig och sen är det bara att jobba sig utför! Ser fram emot den här säsongen, ska verkligen bli tokigt skoj att testa en ny disciplin inom cyklingen! Nu har jag laddat på med en stor portion mat och snart ska jag på födelsedagskalas, hurra hurra hurra!image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar