Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

3d skrivande och annan lek

Idag behövde kroppen vila och därför har jag ägnat denna söndag mestadels åt lek… Jag tyckte det vore lite häftigt att ha möjligheten till lite olika filmvinklar på rc-bilen. Så jag skissade lite och gjorde några 3d modeller och skrev sedan ut dem. Medan skrivaren gjorde sitt var jag ut och filmade lite i fågelperspektiv. Var upp till Trollberget jag nämnt tidigare, där jag har min testbana “Trollstigen”. Gick runt lite och försökte hitta nya nedfarter att slå ihjäl sig på med endurocykeln… Det finns en hel del som skulle fungera som dödshjälp och några som skulle kunna vara “cykelbara”. Får rulla in mig själv och cykeln i bubbelplast och ge det ett försök!  12669136_10153204925880356_3165892_o

Väl hemma var hållaren utskriven, den består av fem utskrivna delar samt ett kolfiberrör. De monteras på de åttakantiga skallarna och går därmed att rikta lite hur man vill. Slutar aldrig imponeras av den där skrivaren! På eftermiddagen skrev jag och fotograferade till en artikel samt fick stordäng i pingis… Ingen träning och stordäng i pingis, tur att man i alla fall lekt av sig lite idag!

Jesper_Andersson_IMG_2252Jesper_Andersson_IMG_2266 Jesper_Andersson_IMG_2264 Jesper_Andersson_IMG_2261Så här blev det

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=y6GzX1uVy9w&w=560&h=315]

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar