Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

4 grader och regn

Så löd väderprognosen för idag och tyvärr verkar den stämma hyfsat bra. Osäker på vad det är för temperatur men regnet har vi fått i alla fall! Nu har vi laddat upp med frukost, blir riktigt imponerad på Karl axel Zanders gröt….havregrynsgröt med banan och kanel…och hallonsylt, russin, polly och twix! Haha! Starten går 1230, hoppas vädret hinner bli bättre men det lär bli lerfest i vilket fall. Här kommer en bild på Zanders vackra gröt.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!