Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Bra dag! Har hunnit med en massa bra saker idag! Var upp till simhallen och undvek att drunkna i hela 3 km. Hem och skrev klart en artikel innan jag jobbade lite kyrkklockor, avbröt för lunch och en sväng på diskgolfbanan innan jag gjorde klart jobbet i garaget. Sen blev enduro! Enduro deluxe! En klubbkamrat i Knivsta ck bor i närheten av en av sträckorna på årets upplaga av novemberkåsan. Så jag och två från klubben var där och körde ett varv på den Wiener-Schnitslade banan. Kul att fara runt med pannlampa! Blev en och annan ihjälkörd stubbe där ute i skogen… Nu är jag trötter! Snittade nästan gångfart, okej… kanske inte riktigt så snabbt 😉 hoppas på att kunna ta sig dit och plåta lite under själva racet. Nu blir det ryggläge!

Processed with Snapseed.

IMG_1999 IMG_2001 IMG_2003 IMG_2004

Processed with Snapseed.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.