Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Alternativ träning?

En heldag med skoj, var lite dåligt med jobb idag så det fick bli andra aktiviteter och lite förberedande för jobb. Upp till simhallen imorse och brände av 3 km. Lite lagom mör åkte ja med två galna gubbar till Ultuna i Uppsala och gick ett hål på 18-håls banan. Det här med discgolf är förjävla kul! Testa! Barkade av ett stort antal felplacerade träd men tillslut var vi klara med alla 18 hål. Åkte förbi och plockade upp en hoj jag ska testa innan det blev en sväng in på Ikea… kom hem och insåg att jag kunde passa på att flänga in till Stockholm. Blev en sväng förbi Cykelhuset och sen plockade jag upp lite saker som ska fotograferas och leverera kaffe. Kom hem och hann med ett kort styrkepass. Både nytta och nöje!IMG_2185

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.