Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Ännu en flygtur

Men den här gången var det inte ner till Schweiz…nej, den här gången var ja bara luftburen ett par meter. Stack ut och skulle köra några snabba varv på “klockbackebanan”, precis som vanligt tog ja ett varv först i lugnt tempo för att komma in i matchen. Lugnt är sällan bra, kom i en utförslöpa och tänkte prova ett nytt, tightare spår. Rätt som det var hade nån planterat en stor tall precis där ja skulle fram. Det blev en riktigt hård smäll på axeln och plötsligt befann ja mig i luften. Lagom till flygvärdinnorna var på väg med drickavagnen hade ja gått in för landning med landställen infällda. Blev en öm axel och lite stigfärgade ben…och det värsta av allt….en repa på styrstammen:,( Skinnet läker, en öm axel blir bra men en repa på cykeln består… Kroppen höll ihop för 4 hyfsat snabba varv, alla under 7min. Nu ska ja slänga på långloppsklingan, 36 tänder att veva runt med blir det. Ränneslättsturen i helgen! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons