Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ännu ett farväl…

Ni vet hur det är, det är alltid svårt att ta farväl av de vi älskar… Idag var det dags för ännu ett farväl, den här gången var det av en som följt mig genom både solsken och regn, glädje och smärta. Du har fått mig att skratta högt men du har också fått mig att fundera över denna extrema vänskap. Idag var det dags att lämna tillbaka säsongens cross country cykel, en BMC Fourstroke till Cykelhuset i Upplands Väsby… En fantastisk cykel som har varit en dröm att gränsla! Rapp, rolig och snabb! Ännu en gång, ett enormt stort tack till Cykelhuset i Upplands Väsby för eran support. Självklart är samtliga mina sponsorer extremt viktiga och jag är tacksam för er alla men utan Cykelhuset och det fantastiska stöd de ger mig skulle det inte var möjligt att göra det här! TACK!

www.Cykelhuset.com

Var ute och cyklade en lugn sväng idag också, var rätt trött i kroppen efter jobb så det blev inte något sprättigt, studsa runt på varenda rot-pass. Men skogarna börjar bli färgglada och stigarna är torra, plus att vi har en fin period framför oss så humöret är på topp!

Processed with Snapseed.
Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

JAN_3910_JesperAnderssonPhotography JAN_3906_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar