Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Ännu ett järn i elden

Många järn i elden? Jag har precis lagt in ett till i min brasa 😉 Jag har nämligen ett nytt, väldigt spännande samarbete på gång. Inte Sam-arbete som i att föda upp renar eller bygga kåtor 😉 hehe.

Det är inget som har med mitt tävlande att göra utan mer med mitt arbete….men med stor cykelanknytning. Vad kan det vara? Samarbetspartnern heter NewTrip Travel & Training och är ett nytt företag som arrangerar resor med inriktning på träning. Till våren kommer företaget bland annat arrangera en resa ned till Side i Turkiet. Stort fokus kommer att läggas på landsvägscykling och löpning, på den resan kommer Oskar Svärd och Jimmy Bodin att följa med som föreläsare och ledare!!!…och eventuellt jag själv! Tanken är att även få till en resa som passar oss skogscyklister och det är där jag kommer in i bilden. Jag ska fungera som ledare och visa lite tips och trix samt fina rundor…Men ja har ju ingen koll på rundor där nere?! Inte ännu…men snart! Drar dit den 1:a November och kollar in läget lite! KUL!
Ni kommer till NewTrips hemsida genom att klicka här
Gå in och kika, tror det här kan bli riktigt bra!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!