Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Äppel, päppel pirum…

Efter förmiddagens mountainbikepass var jag ner på byn en sväng för att handla lite av grönsaksbilen 🙂 Pratade lite med en dam i kön som berättade att hon hade massor av fallfrukt jag gärna fick ta av. Så jag svängde förbi på vägen hem och plockade några äpplen. Gjorde dels lite mos men också lite ugnstorkade äppelringar. Måste dela med mig av en bild jag tycker blev riktigt bra 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!