Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Arlanda test track race

Ikväll är det åter igen dags för “min” klubb att arrangera Arlanda Test Track Race. En landsvägstävling som går på en motorbana inte långt ifrån Arlanda. Kom dit och se stora delar av sverigeeliten kötta runt längs banans många kurvor och böjar! Första start går kl16:00. Mer info finns på www.smack.se ja skulle först ha kört men ja får lov att hoppa, måste ta det lite piano inför lida loop på söndag. Var ut en sväng nu på morgonen och sprang i Lugnt tempo. Sen blir det en hel del jobb idag!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons