Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Asfaltsdistans

Lite halvtrist väder idag…precis som resten av julhelgen! Ska börja med att tipsa om en kul film. Var till Kista galleria igår och kikade på Anchorman 2, första filmen är ju helt tokigt skön och andra höll faktiskt samma standard. Riktigt kul! Förmiddagen har ja tillbringat på vintertröskan. Var ute och rullade asfalt i drygt 4,5 h. Nu har ja ätit lite lunch och ska ut på äventyr med bror:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!