Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Återhämtning

Med en vecka med mycket tränande sitter det inte fel med återhämtning. Började dagen med att rulla lite på rullen. Sen drog ja till Andreas Raux och fick massage. Skönt som tusan efter hård vecka. Det är man värd så här i juletider. Han hade dessutom införskaffat en laser och gräddade mina ömma revben. Nu har ja varit och fyllt på skåpen också! Snart ska ja ner till Ica och hämta paket, undra vad det kan vara?! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!