Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Återhämtning och jobb

Äntligen lyckades ja sova lite längre idag, vaknade inte fören vid 7!! Ska man behöva köra 2 race om dagen för att kunna sova som folk? Haha. Idag ligger fokus på återhämtning och jobb. Har en hel del att skriva till Cycling plus:) ja har ingen rolig bild från idag så ja bjuder på en bild från Valborgsmenyn; Hamburgare i bröd med rostade rotfrukter och en helt jävla underbar bananpaj med chokladglass till dessert. Riktigt kul med egenbakade bröd, självklart egengjorda burgare, hemgjord amerikansk dressing på egengjord majonäs…aldrig gjort det förr! Hemgjord glass och maräng till pajen…värsta gourmetrestaurangen;) haha Boka bord via info@jeppman.com hahaha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!