Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Återhämtningssväng

Förmiddagen ägnade jag åt återhämtningtrampande i lugnt tempo på racern. Blev bland annat en tur upp till polisen på Arlanda för att hämta nya passet. Sen blev det vidare till Mssport och sedan till Xkross där jag var och fick en laddning nya linser och en ny båge. Har en grym färgmatchning på gång…men det kommer lite senare ikväll. Nu håller ja på att putsa på 29:an efter helgens tävlingar, blir rent och snyggt.  Det var stor skillnad att tvätta när man lagt på lite polish från Pedros, typ som att tvätta en bil som är nyvaxad….smidigt! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons