Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Återställning…

Kom hem sent igår. Det är långt… Tokigt långt från Varberg och hem! Vevade iaf igång tvättmaskinen i natt men sen somnade jag! Nu är det cykeltvätt som står på schemat. Dels ska corratecen jag tävlade på igår tvättas men sen har jag tre cyklar jag testar för Cycling plus tvättas! Varmt, soligt och skönt! Härliga söndag! Först några bilder Annie Söderberg tog efter målgången, tack:) 

Sen några här hemifrån!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!