Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Återställning och Påfyllnad!

Efter en helgs tävlande har ja idag ägnat en hel del tid åt återställning. Tvätta cykel, kläder, packa upp och en massa annat man får syssla med efter att ha varit ute och lekt en hel helg! Var ute och ventilerade benen en snabbis imorse med en härlig löptur. Var även förbi en av mina sponsorer, Weena sport og fritid och fyllde på powerbar-lagret lite. Är väldigt nöjd med deras produkter, det går ju åt en del så det är väldigt skönt att ha hjälp med den biten faktiskt. Det blev lite gel, återhämtningsprylar och två burkar sportdryck.

 När ja kom hem låg det en avi i brevlådan med roliga prylar på posten, var ner och hämtade min nya leksak. Återhämtningsverksamheten är viktig! Man måste ha något annat än cyklingen och leka med…så man inte vissnar. Den här gången var det en flygande leksak, en radiostyrd helikopter:) har redan kört en gång, låtit far prova och den är fortfarande hel! Kul! Kommer bild på den senare! I och med att man var ute och cykla hela halva helgen så missade ja formel 1 så det ska ja se på ikväll, vet inte hur det gick och vill INTE veta!! Man får koppla bort allt vad sociala medier heter! Haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!