Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Återställning

Klockan hann bli för mycket innan jag kom hem igår för att jag skulle orka ta tag i allt pill som alltid kommer efter en tävling. Själva tävlingen tog bara ca 3.5h men allt runt omkring…jisses vad tid man lägger. Nu är dock det mesta återställt och jag tänkte ta och städa hela huset…när man ändå har ångan uppe! Hustomtarna hjälpte till att tvätta lite cykelkläder.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons