Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Badkrukat en sväng

Det börjar verkligen bli höst! Idag var jag iväg och införskaffade ett nytt badkort, tycker att det på något mystiskt sätt är rätt skoj att plaska runt i simhallen. Kan inte förklara vad det är som gör det kul att snurra fram och tillbaka, men det är rofyllt på något sätt. Ingen telefon som kan vibrera, ingen trafik att tänka på, i alla fall ingen trafik i form av bilar som kan köra över mig. En och annan pensionär som ligger i fel bana men det kan jag leva med. Man behöver ju bara dränka dem en gång, de ligger ju knappast i vägen om de ligger på botten av bassängen 😉 haha! Är inne i en period med lite lagom träningssug, men jag vet att det kommer tillbaka snart 🙂

DSCN1225_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.