Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Bakfoto och finväder

Först en liten rapport från gårdagen, höll på hela eftermiddagen med jobb inför “Jeppmans bageri – artikeln” till nästa nummer av Cycling plus. Den kommer ut den 17:e december och jag kan avslöja att det blir lite juligare recept. Idag är det kanonväder så nu ska jag ut och bränna av några goa mil i solen. Bjuder på en bild från gårdagens fotografering till tidningen, den här kommer dock inte med men den visar i alla fall några av ingredienserna 😉

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!