Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Bål-, stabilitet-, balans- och pingisträning

På eftermiddagen körde jag ett pass med lite träning så som rubriken antyder. Började med mina övningar jag fått från Access Rehab. Känns som att jag blir starkare och starkare eller så börjar gummibanden bli utslitna för jag får flytta längre och längre ifrån själva fästpunkten. Sen fortsatte jag med en kul grej. Här kan man snacka om mångsidig träning. Att stå på en pilatesboll och lira pingis är enligt mig….helt utan stöd i vetenskapliga fakta… en bra övning för att jobba på balansen, stabilitet och bålstyrka. Sen blev det en avkopplande bastu! Jag har bakat idag också!Vad jag bakade? Det kommer i nästa nummer av Cycling plus…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!