Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Bålstyrka och gladheter

Vilar ben och pumpen idag men tar passar på att träna lite stabilitet. Ja känner att det är en fördel i mtb att träna lite bålstyrka. Plus att det är rätt mysigt att gå ner i källaren, vrida på hög musik och jonglera lite med kroppen. Läste en extremt glad nyhet idag också! En av mina största idoler, Formel 1 guden Michael Schumacher har nu vaknat upp ur koman! Helt otroligt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons