Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Banplaner

Har precis varit ute och skrubbsårat mig i skogen. Klädde på mig cykel och gps och körde alla stigar jag kunde hitta och provkörde även de partierna som är tänkta att bli tekniska. En del skrubbsår, svordomar och ett par trasiga byxor får jag ändå se som ett gott tecken på att det finns potential att göra en kul bana.

Ett virrvarr av stigar, här finns det många möjligheter!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!