Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

BaristaHysteri

Skrev tidigare idag att jag skulle iväg på en lite spännande grej senare under dagen. Jag har ju nördat ner mig en hel del i kaffevärlden och tycket det är så tokigt kul med kaffe. Blev inbjuden till en kaffegrupp för likasinnade på Facebook där vi får fritt spelrum att nörda runt i mjölkskumning, malningsgrad på bönor, olika typer av bönor….allt! Jag föreslog att vi skulle ses för ett kafferep och idag blev det av 🙂 Tog med mig Gaggian och kvarnen och hela faderullan och drog till en nybliven polare och tryckte ut espresso efter espresso, skummade mjölk och levde oss in i rollen som barista! Satan kul! Titta här!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!