Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Bilder från Gärdescrossen

Kul! Idag var det dags för säsongens första cyclocrossrace! Nytt för i år (nytt för mig i alla fall) är att det arrangeras en Stockholmscup i cyclocross. Tyvärr kommer några race krocka med de sista långloppen men förhoppningsvis ska jag kunna köra de andra. Idag körde vi på Gärdet inne i Stockholm. Ut och testade några varv och det var en hyfsat lättåkt bana, utan plankhinder eller sandlådelek. Hängde på hyfsat i starten och under de inledande varven. Sen hände nå typiskt… kavling av bakdäcket. Krängde på däcket och älgade vidare tills jag kavlade en andra gång. Därefter cyklade jag likt en dam med brudklänning på sig i varje kurva och gasade istället på rakorna. Hade grymt kul och vädret höll crosstatus trots att det fortfarande är augusti, blåst, regn och lite kyligt! Jag hann inte fotografera så mycket men här kommer vad jag hann med i alla fall! Edvard Wendelin var på plats med sin kamera och tillhörande monsterobjektiv, första bilden är på mig och tagen av honom 🙂 Tack Edvard!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!