Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Bilder från RedRabbitRacings teknikläger

Det tar lite tid att gå igenom bilder, i vissa fall tar det betydligt längre tid än att ta bilderna!Men här kommer i alla fall en drös bilder från helgens riktigt roliga och givande teknikträningsläger som RedRabbitRacing arrangerade:) De här bilderna är av uppkopplingsbegränsade skäl lågupplösta, om bilder önskas så dra iväg ett mail till info@jeppman.com så ska ja snurra ett varv på hårddisken!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!