Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Bildfest från Finnmarksturen

Det blev ju inget tävlande i Ludvika för mig i år. Istället klädde jag på mig kameran och fotograferade så mycket jag kunde. Tanken är att kunna finansiera i alla fall soppapengarna genom att sälja nån eller några bilder, därav vattenstämpeln. En rimlig kostnad tycker jag är 100 inklusive moms för en digital kopia, är någon sugen på papperskopior och förstoringar så går det såklart att fixa, ingenting är omöjligt :). Hittar man en bild man vill ha så dra iväg ett mail på info@jeppman.com Finns ni inte med så hör av er med startnummer så kan jag kika, alla bilder är nämligen inte publicerade. De kommer i en lång radda här, först bilder innan starten, sen bilder från starten, jag tog mig sedan till Brunnsvik, en sväng till banvallen och slutligen Hagge och målet. Hittar ni polare på bilderna kan ni ju alltid tips dem, kul om folk hittar bilderna 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!