Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Billingehus

Nu är vi framme i Skövde och på plats på hotellet. Vi har ännu inte utmärkt oss på nå sätt! Vi hittade ett rum med spinningcyklar och utnyttjar dessa för att rulla lätt. Det finns inga dåliga väder men kan man slippa stå och tvätta cykeln ikväll och dessutom komma till start med redan blöta kläder så är det taget:) Simon bjuder på spexxx

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!