Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Blod, svett och tårar…

Efter att ha varit i huvudstaden for ja hem till lilla Sigtuna. Ner på byn och köpte lite frukt från “fruktbilen” innan ja åkte hem för en älskvärd date med MIA. Det var i alla fall planen. Efter några mysiga minuter började det droppa blod, var det MIA som läckte? Har hört att dom ibland gör det….dock är ja osäker på om MIA gör det, hon har aldrig gjort det förr! Tänktes att ja kanske hade fått näsblod vilket ja hade…på sätt och vis. Skrota ju lite lätt i lördags på Trollstigen. Synade mossan på lite väl nära håll;) Och nu var det en sårskorpa som strök med. Blod, check! Svett, check! Tårar? Glädjetårar kanske;). 

Viktig dekal….Nog för att telefonerna var stora förut men jag tror de flesta ser att det inte är en telefon…

Ja har en låda med lite kul prylar också, men de måste fotograferas först, så ni får se dem antingen senare idag eller under morgondagen!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!