Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Borlänge tour, slutresultat

Nu är Borlänge avslutat för i år. Det har varit en väldigt trevlig och rolig helg! Grymt att få bo hemma hos August Martin. Borlänge tour är en av säsongens roligaste race. Skön stämning, roliga banor och den här helgen bjöd på finväder också! Dagens race då… Det började med en lite kul händelse. När ja stod och dammade av hojen på parkeringen rullade det in en röd Mazda Miata, “haha” tänkte ja, “en sån har ju Far”. Sen när ja kolla  noga var det ju Mor och Far, som hade åkt upp för att heja på! Rätt jävla förvånad ja blev! Grymt med hejarklack på plats. Själva loppet gick bra inledningsvis. Hängde med under första varvet sen fick ja släppa av lite på tempot. Körde om två pers och låg på som satan när det plötsligt blev lite lurigt underlag och ja förlorade fästet på framhjulet. Gick så fort att ja knappt han reagera, än mindre häva släppet. Framhjulet åt höger och jag med huvudet likt en projektil ner i backen. Blev en imponerande smäll! Men upp på hjulen igen, med något disfunktionell hjälm och kriga på. Var skapligt yr till och från resten av racet. Men jag tog mig i mål och höll min 15:e plats. Inget resultat att tala om men målet för denna helg låg faktiskt i att ha kul och det har ja verkligen haft. Cykeln är underbar, den extra vikten och tappet uppför hade jag igen alla gånger över rötter. Det är bara att sitta och mala!

Bilden på mig är tagen innan ja head-banga marken av Donaldh Andersson. Tack till alla som hejat på ute längs banan i helgen! Det värmer! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!