Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Borlänge Tour, Toppensöndag!

Nu är ja hemma efter en riktigt kul helg i Borlänge. Ja var lite skeptisk till fredagens eliminering men det var kul, även om det inte gick så bra. Stor skillnad på banan jämfört med Hjo’s plus att det nu fungerade betydligt bättre med heaten och väntetider. Lördagen gick bättre och även dagens tävling gick bra. Det var lite kortare idag med 6 varv på en 3,5 km bana. Kom iväg bättre än igår och kunde hålla ett bättre tempo i ett tidigare skede. Körde med Hjortsberg och Stefan Carlsson när ja fick lite krångel med kedjan, var tvungen att stanna till, sen orkade ja inte ikapp. Det blev en 14:e plats idag och en 13:e plats i totalen. Det får man väl vara hyfsat nöjd med. I övrigt kan ja säga att det här verkligen är en toppensöndag. Cykling i fint väder på en skitkul bana, världscupen i xc…och som om det inte vore nog så är det dessutom Monacos Grand prix idag!! Fick dessutom sällskap på vägen hem av Emmy Thelberg som vann Borlänge Tour:) fick en bild också  som Linda Thelberg (mamma Emmy) tog, tack:)

Kommer några andra bilder på dagen

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!