Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Va nu?! Ska det bli slaskväder nu? Det som var så fint! Slaskade mig upp till gymmet på förmiddagen och brände av ett pass som kommer sitta fint i kroppen kommande dagar… Passar bra när några dagars kyrkklockejobb står för dörren. Kom hem, öppnade brevlådan och fick till min stora glädje syn på senaste numret av Cycling Plus! Vad som är extra kul är att jag har tagit omslagsbilden! Det är alltid lika kul, man känner sig lite stolt;)

Nu blir det som sagt lite kyrkklockejobb några dagar men om inte alltför länge väntar ett kul äventyr!image


 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons