Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Busväder och gokaffe

Vilket busväder det har dragit in?! Lagom till dess att det ska pannlampecyklas såklart. Men lite regn stoppar inte oss! Jag har precis hällt i mig kopiösa mängder kaffe så jag inte ska somna i mörket!

Om någon undrar något kring norrortlightbulb så maila på info@jeppman.com så ska ja göra mitt bästa för att reda ut funderingarna:) 
Är inne på ett single origin kaffe jag köpte på Kaffecompagniet som heter Brasilien yellow bourbon av Johan och Nyström. Det är väldigt gott men ger en lite svagare crema än vissa sorter, helt klart köpvärd! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!