Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Cykel…men med motor

Nu på eftermiddagen var jag och min kompis jag känt sedan jag knappt kunde cykla iväg på bil och mc träff och kikade lite. Jag fick den stora äran att åka med bak på motorcykeln. Det var riktigt kul! Jag fick möjligheten att knäppa lite kort på fina bilar osv. Sen på vägen hem så blev det lite fotografering av motorcyklarna istället. Nu har jag bara gjort en liten snabbredigering för de som sitter på motorcyklarna på bilderna är ivrigare än barn på julafton på att få se bilderna… haha!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!