Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Cykel och pingisnöje

IMG_6300 image image

Fick finbesök igår av Matthias Wengelin. Det blev såklart en hel del pingis, dels här hemma men vi drog också iväg och spelade lite hos Sigtuna IF, tokigt kul när det finns gott om utrymme! Idag värmde vi upp med gröt, en halvtimme pingis innan vi drog ut på en cykeltur i kanonvädret! Wengan körde premiärtur på sin nya Bianchi och jag försökte hänga på med bmc 🙂 kul cykling, kul sällskap och underbart väder! Imorgon står det distans på schemat:)


image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons