Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Cykelpoesi

Är på väg hem från ett teknikträningspass med några motionärer. Kul att man har cykelkläderna på sig och kan säga att man är arbetsklädd:) Det trodde ja knappast när ja körde min första cykeltävling. Cyklingen har verkligen blivit en stor del av mitt liv. Funderar ibland över hur mitt liv hade sett ut om ja inte hade gett mig fan på att banta bort tjockisjesper och dessutom ta mig modet att anmäla mig till det där första motionsloppet! Undra vad man hade gjort, om man hade brunnit lika mycket för något annat? Kanske hade haft ett välbetalt jobb och levt ut mina prylbögsfantasier till fullo? Kul att leka med tanken. Något som är ännu roligare är att säsongen nu är i full gång, tävlingar i stort sett varje helg och det är grymt kul att träffa den trampande familjen, för vi är nästan som en stor familj vi som kör alla tävlingar:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!