Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Cykeltestande på Riviäran

Har några härliga dagar på jobbet framför mig. Befinner mig på Franska Rivieran för att testa och fotografera lite prylar till Cycling Plus / Allt om MTB. Det är Specialized som  genom tidningen bjudit hit mig och tanken är att testa framförallt deras senaste Epic Hardtail samt lite kringutrustning. Till helgen går den välkända tävlingen Roc d’Azur så jag misstänker att vi ska få testa hojarna på delar av den banan. JesperAnderssobPhotography på jobb!JAN_6917_JesperAnderssonPhotography_1JAN_6903_JesperAnderssonPhotography  JAN_6918_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.