Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Cykelvasan 2014 i bilder

Under den långa Cykelvasan var jag upptagen med att trampa som tusan så då kunde jag inte ta några bilder. Men dagen innan var jag och bror hejarklack åt Päronen som cyklade halvvasan. Då passade jag även på att ta lite bilder på andra cyklister. Liksom vid Finnmarksturen tänkte jag att man kanske kunde sälja någon bild för en fjantig 100-ing. Hör av dig till info@jeppman.com om du hittar en bild du är med på 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!