Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Cykling med påtår!

Idag fick jag besök av min ytterst goda vän Dan aka Mr Björklinge, denna ljuva vårdag! Knappt ett moln på himlen och lagom temperatur för vinterdistans! Ett fint och långt pass på grusvägar in mot Stockholm. Mycket ventilerande av djupa tankar samt lösande av världsproblem, sånt där myspys helt enkelt! Kom hem och då jag lyckats få Dan att upptäcka kaffe mer och mer så blev det provsmakning av ett flertal kaffen innan det blev hetspingis deluxe! Nu väntar förhoppningsvis en bio till kvällen:)

image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons