Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Dag o natt, svart o vitt

Senap och hallonbåtar… Ja försöker få fram ord för den skillnaden som blev när ja idag bytte framgaffeln på Ultimata Ulla. DT gaffeln åkte av och istället sitter där nu en RockShox Sid world cup. Ja har bara varit ute en lugn sväng men redan då märks det en extrem skillnad. Det handlar egentligen om att ja går från en gaffel som inte funkat särskilt bra till en som funkar som den ska. Så det är inte så att hjulet är uppfunnet på nytt…utöver att gaffeln nu fyller sin funktion är den även ca 200g lättare. Blev impad av låsning som är riktigt snabb. Ja ska se om ja kan flytta reglaget lite närmre tummen bara så blir det så bra, så bra:) Nu har ja precis ätit en på tok för lyxig middag för att vara på en sketen tisdag. Fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter med lite citroncest, rosmarin oj oj vad gott! Nu ska ja rulla iväg och jobba lite! Glöm inte att det är smackserien imorgon! Www.smack.se

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!