Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Dagen efter

När vissa pratar “dagen efter” är det hink vid sängen, Alvedon och pizza som gäller. Men inte för min del, dagen efter Kolmårdsbiken har ja ägnat åt jobb och en sväng på cykeln i det fina vädret. Det har verkligen varit sommarvärme idag, helt underbart! På morgonen var ja och servade kyrkklockor på två olika ställen. Sedan efter lunchen var ja bara tvungen att sticka ut, benen är rätt mosiga efter gårdagen så det blev lugnt. Var bland annat förbi endurospåren och körde lite i whoooooopisarna, mysigt att bara pumpa sig igenom att känna hur farten ökar! Nu ska ja snart hem till mor och äta middag:) 

Syns lite dåligt att det är en pumptrack…men det är det, ja lovar:)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!