Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Den årliga Smurfkollen

Ja blir lika förvånad varje gång jag inser att det börjar bli dags att besikta bilen. Idag tog jag en rövare för att se om de möjligtvis kunde undersöka Smurfen direkt. Opus smurfprovning hade fått ett nytt datasystem som funkade sådär bra. För min del var det grymt bra men besiktningsmannen som fick offra sin lunch var inte lika impad… Han blev godkänd i alla fall och är redo för ytterligare ett års mys. 

Fick en vetenskapsman med stor hjärna i kaffet idag!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons