Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Den mystiska prylen

Nu blir det avtäckning av den mystiska prylen ja nämnt här på bloggen de senaste dagarna. Ja gav en ledtråd om att det var något som förhoppningsvis skall kunna göra mig till en bättre(starkare) cyklist:) Var ner i garaget och svetsade ihop själva stöttorna samt målade den i morse och nu har ja fått den på plats. Vad är det då? Jo, en hållare för skivstången:) Den blev riktigt bra, helt klart nöjd! Nu är det bara böja på knäna som behövs;) Funderar på att vidareutveckla cykelgaraget som nu även får lov att agera lite gym:) Behöver du en skivstångshållare? Hör av dig, ja har kvar ritningarna;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons