Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det är dags för fredagsmys…

Har nyligen kommit hem från dagens andra cykeltur, ville ut och testa hur det kändes att köra en 38 klinga på 27,5″, har inte testat det innan. Kändes bra, 38-42 funkar även när det brantar på och 38-10 funkar lätt upp till 50km/h:) Nu är fredagsmyset på bordet. Hemodlade tomater, basilika och ruccola. Viss smakskillnad mot raketfartodlade tomater från Holland… Nu ska ja packa, Smurfen går TIDIGT imorgon!:)

Musse pigg vinkar;)
38-klinga redo att vispas runt:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!