Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det blir ingen Finnmarkstur:,(

Idag har jag tagit ett trist men sannolikt nödvändigt beslut… Ja får lov att hoppa årets upplaga av finnmarksturen. Bröstkorgen är något bättre men ömmar och gör ont så fort ja anstränger mig. Särskilt när ja står upp och bryter. Så på bland annat doktor och tränares rekommendationer så kliver jag av redan innan start snarare än att åka upp, riskera att köra omkull för att ja har dåligt stöd i bålen och bröstkorgen. Jävligt trist då finnmarksturen är en kul tävling i en väldigt mysig miljö. Helt värdelööööösst:,(  Nu ska ja försöka pressa mig själv på monarken. Den ska jag väl förhoppningsvis inte kunna skrota på i alla fall…stadig och robust!

Fick till skumningen suveränt idag, hällningen kunde dock varit bättre;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!