Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det här är konst!

Jag satt och kikade lite på nätet och hittade en del bilder från Göteborgsgirot mtb. Det fanns en del men det var en fotograf som hade lyckats lite bättre än övriga. Jag gillar när en fotograf kan förmedla en känsla med en bild. Jag var tvungen att ta kontakt med fotografen och berätta vilka fina bilder han hade tagit. Fotografering är kul, alla kan ta en bild och man ser vad det är. Men dom som är insatta tar inte bara en bild, det rör sig mer om ett konstverk, en komposition! Valentin Baat som fotografen heter har verkligen lyckats! Gå gärna in på hans sida och kika, med lite tur fastnade ni på bild! www.baatphoto.com

Vilken bild!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!