Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det kommer gå fort utför!

Kände mig lite svårstartad imorse. Har gått runt och frusit till och från mest hela dagen.. Men jag kom iväg till CykelHuset i Upplands Väsby och plockade upp mina nya hjul till Endurohojen. Det blev ett par American Classic Wide Lightning. Fälgen är brutalt bred och att kalla de Wide är ingen överdrift! Originalhjulen är inte så dumma de heller men med de nya hjulen sparar jag runt ett halvt kilo för paret, då ska jag nämna att jag dessutom plockat bort slangarna och kör slanglöst. Fick på däck, kassett och skivor och hann precis ut på en tur innan solen gick ner. Stigarna är kluriga nu, i en av klättringarna hade jag behövt isyxa och stegjärn, fick några släpp här och där men över lag gick det att hålla hyfsat hög fart. Hjulen känns grymma! Vilken skillnad, cykeln blev genast betydligt smidigare och enklare att få med sig. Störst skillnad är det dock i accelerationerna där den svarar betydligt bättre! Nu går det utför… och förhoppningsvis kommer det att gå undan utför!

DSC_8721

DSC_8716

DSC_8695

DSC_8682DSC_8690

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.