Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det rullar på

Ja rullar på! Ja är imponerad av det här med att cykla på rulle. Ja tänkte dra ut idag och cykla och visst kan man leva efter uttrycket: det finns inga dåliga väder… Jag har skärmar och kläder som tål regn. Men det är kul med rulle så det får alltså bli en tur tillsammans med RUT (Rullen Utbringar Trötthet). Hej hopp!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!