Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det rullar på

Oj vad bra den rubriken matchar förmiddagens aktivitet! Jag har nämligen kört mitt första pass på en rulle! Grymt spännande! Ja ska inte avslöja för mycket, det kommer mer om det i en cykeltidning nära dig framöver:) När ja ändå är inne på temat rulla, nu ska ja hoppa in i Smurfen och rulla ner till Tyresö cykelmagasin:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!