Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det ser bra ut

Vaknar upp till ett Rackarns härligt väder. Nu börjar äntligen våren komma! I solen är det faktiskt riktigt skönt. Är ute och spatsieren nu….utan mössa! Nu på morgonen har lyft några vikter upp och ned ett par gånger och nu ska ja lätta plånboken på Ica maxi:) tänkte ladda på ordentligt så ska det bli bakhysteri framöver. Ja har nästan lyckats äta ur frysen! Hoppas vädret håller i sig för ikväll ska ja cykla KM med mtb Täby:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!