Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det växer!

Några saker växer…och andra krymper. Mina vitlökar, solrosor och allt annat växer som tusan. Mitt högerknä som fick sig en omgång igår krymper och andra sidan. Så nu har ja nog bara 2,3 st knän;) haha! I övrigt blir det lite lugnt, knät är inte redo att varken cykla,springas eller skidas. Det blir ett överkroppspass på eftermiddagen och förhoppningsvis ska ja kika lite när far flyger modellflyg kanske spaka lite också:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!